Nieuws

Nu te bestellen: MAUS Lustrumbier!

Nu te bestellen: MAUS Lustrumbier!

In de nieuwsbrief kon u er al over lezen: ter gelegenheid van ons 8ᵉ Lustrum hebben we voor u een exclusief speciaalbier ontwikkeld, genaamd MAUS. MAUS is een hoppig blond bier, dat smaakt naar meer, en is alleen voor Mauritsleden verkrijgbaar!

Vanaf nu kunt u MAUS in huis halen, er zijn 350 blikjes beschikbaar! 

Voor het goede doel
Extra mooi is dat de volledige opbrengst zal gaan naar een goed doel: Stichting Geloven in de Wijk, actief in de Rotterdamse wijken Spangen en Bospolder-Tussendijken (in gebied Delfshaven). De stichting wil met vernieuwende projecten, gericht op gezinnen in armoede, meer leven in de wijk brengen. Zij doen dit o.a. met hun Weggeefwinkel Yess!, waarin meer dan honderd gezinnen met een kleine beurs iedere dag terecht kunnen voor kleine donaties (brood, groenten, fruit, etc.). Deze komen van reststromen die geschonken worden door diverse bedrijven

Hoe bestel ik MAUS?
Voor 18 euro koopt u een 6-pack MAUS en steunt u het goede doel! Klik op de link hieronder voor de bestelinformatie. De biertjes kunt u tijdens de S.S.R. Lustrum Opening op 27 januari 2023 ophalen (in Rotterdam). Ook kunt al eerder terecht op Koinoonia om uw six-pack op te halen. De bestelinformatie vind u in de webshop.

Bestel uw 6-pack MAUS via deze link!

P.S. Omcirkel ook alvast 27 januari 2023 in uw agenda voor de opening van het 21ᵉ S.S.R. Lustrum!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen