Nieuws

Klimaatlezing Erasmus Alumni Club - 28 oktober 2021

De Erasmus Alumni Club viert donderdag 28 oktober 2021 de verjaardag van Desiderius Erasmus met een lezing met als onderwerp de klimaatcrisis en de transitie die daarvoor nodig is in Rotterdam. Ook leden van R.R.V. Maurits worden van harte uitgenodigd om hierbij te zijn, in het VNAB-gebouw aan de Boompjes.

De lezing wordt onder andere verzorgd door Derk Loorbach, wetenschappelijk directeur van het Dutch Research Institute For Transitions (DRIFT, een van de aanjagers van de duurzaamheidsdiscussie). Derk is hoogleraar Socio-economic Transitions en een van de grondleggers van de transitiemanagementbenadering. Hij betoogt dat een transitie om de klimaatdoelen te halen nodig, mogelijk èn al gaande is. Een belangrijke en hoopvolle visie voor de toekomst dus. Daarnaast zal de klimaatwethouder van Rotterdam, Arno Bonte, aansluiten als spreker, waar hij het gaat hebben over de noodtoestand die uitgeroepen is rondom klimaatverandering en welke transitie nodig en al gaande is in Rotterdam.

Na de lezing zal er nog een gezellige borrel plaatsvinden. Het evenement duurt van 19:00 tot 22:00 en vindt plaats bij VNAB, te Boompjes 251 in Rotterdam (het voormalige gebouw van de Nederlandse Bank).

Leden van R.R.V. Maurits worden van harte uitgenodigd om hierbij te zijn. Maak gebruik van onderstaande code om 50% korting op de toegangsprijs (normaal €10,-) te verzilveren.

  • Kortingscode: RRVMAURITS (er zijn 30 codes actief, dus wees er snel bij!)
  • Voordat je je kan aanmelden dien je je eerst te registreren als niet-lid, dat kan hier. Na je registratie kan je je aanmelden voor het evenement en je kortingscode verzilveren.

Voor het evenement zijn maximaal 150 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang! 

Groet, de Erasmus Alumni Club