Rotterdamse Reünisten Vereniging Maurits

De officiële oud-leden vereniging van de Societas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis

Chapterborrels

Wat is een Chapter?
Een Chapter is een regioclub van leden van de Rotterdamse Reunisten Vereniging Maurits die in een bepaalde stad c.q. streek wonen of werken, en regelmatig samen borrelen. De Chapter borrel staat open voor alle (aspirant)leden van Maurits afkomstig uit alle jaren. De bijeenkomsten hebben een gezelligheidskarakter. Zij vinden meestal plaats in de vorm van een gezamenlijke borrel of maaltijd in een horeca-instelling in de regio.

Waar vinden de Chapter borrels plaats
Op dit moment worden er door het bestuur van de Rotterdamse Reunisten Vereniging Maurits Chapter Borrels georganiseerd in Hillegersberg-Schiebroek, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. We zijn nog op zoek naar leden die soortgelijke Chapterborrels willen organiseren in hun stad of regio. Zelf denken we dan aan Groningen, Maastricht, Haarlem of in het buitenland, zoals London of New York.

Ga naar de pagina van Chapter Hillegersberg-Schiebroek
Hillegersberg-Schiebroek
Ga naar de pagina van Chapter Amsterdam
Amsterdam
Ga naar de pagina van Chapter Utrecht
Utrecht
Ga naar de pagina van Chapter Den Haag
Den Haag

Kan ik zelf een Chapter oprichten?
De Rotterdamse Reunisten Vereniging Maurits stimuleert de oprichting van nieuwe Chapters in nieuwe regio’s in binnen- en buitenland, en wil reünisten/oud-leden die hiertoe initiatief nemen actief steunen. Belangrijk is dan bijvoorbeeld om te weten hoeveel en welke oud-leden zich in de beoogde regio bevinden. Daarvoor kan de Rotterdamse Reunisten Vereniging Maurits de overzichten verschaffen. Onze ledenadministrateur (Kees Cosijn) zal u hierbij graag helpen.
U kunt ook altijd via de Online Almanak nagaan of er bij u in de “buurt” wellicht “Rotterdammers” wonen, waarmee een Chapter kan worden opgezet. Verder kunt u ondersteuning verwachten vanuit het bestuur van de R.R.V. Maurits voor het aanmaken van een pagina op de website en een SubGroup op LinkedIn.