Rotterdamse Reünisten Vereniging Maurits

De officiële oud-leden vereniging van de Societas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis

Een geslaagde vrijmibo!

Vrijdagmiddag 1 februari vond de vrijdagmiddagborrel plaats in Stadsbrasserie Rotterdam. Het feit dat we een sluitje hebben getrokken geeft aan dat het een geslaagde avond was! Een aantal leden van SSR was ook aangesloten. De oudste aanwezigen kwamen uit de jaren ’60 en de jongsten waren eerstejaars en zo ontstond er een breed gezelschap, precies waar onze vereniging voor ons bedoeld. Er waren meerdere rondes met versnaperingen om voldoende te kunnen borrelen. Met veel plezier hebben wij als bestuur deze avond georganiseerd en beleefd. We hopen u de volgende keer weer te zien!

IMG-20190204-WA0006 IMG-20190204-WA0010 IMG-20190204-WA0014