Rotterdamse Reünisten Vereniging Maurits

De officiële oud-leden vereniging van de Societas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis

Pieter de Nooij (1969) schrijft een corporate thriller: Tango van Bedrog

Amice, amica,

Na een onderbreking van anderhalf jaar voor de Eeuwmanak heb ik me weer gestort op het afmaken van mijn Corporate Thriller. Op 15 november is het zover. Dan komt het boek uit onder de titel

TANGO VAN BEDROG

9789081874274 voorkant-final

De ankeiler (ik kende dat woord niet) op de omslag zegt:

Een fraude en een verdwenen accountant.
Chantage en corruptie.
Een roofkind uit de ‘vuile oorlog’.
Een Nederlands concern wordt speelbal van een Argentijnse vete.

Niet alleen krijg je een kijkje in wat er gebeurt wanneer een multinational plotseling wordt bedreigd in zijn voortbestaan, maar ook word je deelgenoot van de zakelijke gebruiken in Argentinië en de gebeurtenissen in de jaren ’70 aldaar. En ja, niet iedereen overleeft dit verhaal, daar is het een thriller voor.

Als je meer wilt weten over de inhoud en de wording van deze thriller, ga dan naar: https://tangovanbedrog.nl en lees alvast een paar fragmenten.

Je kunt je op de homepage inschrijven op mijn wekelijkse blog (tot nu toe zijn er drie gepubliceerd) dat ik tot eind november zal bijhouden. Daar kun je nu al een exemplaar reserveren. Naast een papieren versie (€ 19,95 plus verzendkosten) is er uiteraard een e-book (€ 9,95). Natuurlijk kun je je bestelling ook plaatsen via Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl, Selexyz, Standaard.be of gewoon binnenlopen bij je reguliere boekhandel.

Hopelijk ben je nieuwsgierig geworden en schrijf je je in op de website – je kunt je altijd weer afmelden. In ieder geval hoef je dit jaar weinig keuzestress te hebben met je verlanglijstje voor Sinterklaas of kerstmis of, voor zover van toepassing, met je relatiegeschenk voor 2019.

9789081874274_b achterkant-final

Met amicale groeten,

Pieter de Nooij